23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı düzenlediğimiz törenle kutladık. TBMM'nin açılışının 102. yılında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız, Okul Müdürü Mustafa Öztürk'ün konuşması ve öğrencilerimizin günün ve anlamına binaen okuduğu şiir ve komposizyonlarla devam etti. Çeşitli yarışmaların ve aktivitelerin yapıldığı, öğrencilerimizin dans ettiği ve keyifli anların yaşandığı programımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan Ersoy da katılarak bizleri onurlandırdı. Bayrakların coşkuyla sallandığı bu güzel günde, aynı binayı paylaştığımız Zinnet Dilmen Anaokulu öğrenci ve öğretmen ve idarecileri de renk kattılar. Öğrencilerimizin reprodüksiyon çalışmalarından oluşan resim sergimiz görülmeye değerdi. Tören sonunda öğrenci, öğretmen ve velilerimiz hatıra fotoğrafları çektirdiler.

08.05.2022 193

Programın hazırlanmasında Türkçe Öğretmenlerimiz Ebru Kılıç ve Ali Can Delibaş, yarışmaların düzenlenmesinde Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mehmet Akova ve Çiğdem Kotan, resim sergisi için Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Havva Durası, şarkı ve eğlenceler için Müzik Öğretmenimiz Çiğdem Aksu, Okul Müdür Yardımcılarımız Zehra Filik, Salih Arslan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Erkan Özcan başta olmak üzere programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, katılım gösteren velilerimize ve ziyaretleri sebebiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan Ersoy'a teşekkürlerimizi sunarız.

 

Bu anlamlı günü geleceğimiz olan kıymetli evlatlarımıza armağan eden Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan ve bayrak için canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd eder, onların geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarız.  

FOTO