Bilim Şenliği

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı bünyesinde AliDilmen Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarı 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

27.05.2016 465

Fuar kapsamında 15 danışman öğretmen eşliğinde 250 öğrenci ile geliştirilen 60'a yakın proje sunuldu. Danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin büyük gayretiyle ortaya çıkan projeler, gerek Erenler Belediye Başkanımız Cavit ÖZTÜRK, gerek Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği Başkanı Gökhan KORKMAZ, gerek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Rıdvan ACAR  gerek ziyaretçi öğrenciler ve öğretmenler gerekse veliler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

FOTOLAR ve Videolar