Dilmen Şampiyon!

24 Kasım Öğretmenler Günü Futbol Turnuvasında öğretmenlerimiz Sakarya Birincisi oldular.

28.11.2017 409

İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün organize ettiği ve Sakarya ili genelinde 49 okul ve 500´e yakın oyuncunun katıldığı ve yaklaşık 3 haftadır devam etmekte olan turnuvada okulumuz öğretmenleri final maçında rakibi Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu´nu 8-4 yenerek ŞAMPİYON oldu ve maç sonrası düzenlenen ödül töreninde madalya ve kupalarını aldılar. Ayrıca Okul Müdürü Mustafa Öztürk turnuvanın "En Centilmen Oyuncu" madalyasını da aldı. Turnuvada görev alan tüm öğretmen ve idarecilerimizi tebrik eder, tezahuratlarıyla oyuncularımızı yalnız bırakmayan diğer öğretmen ve idarecilerimize, ailelerine, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

FOTOLAR