Karne Günü, Kermes ve Ödül Töreni

12 Haziran Cuma günü, okulumuz bahçesinde düzenlenen kermeste, öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz eğlendi. Daha sonra bilgi yarışması, sportif etkinlikler ve deneme sınavlarında derece yapan öğrenciler için düzenlenen ödül töreniyle karne heyecanı ikiye katlandı.

15.06.2015 2350

Kermese ilgi yoğundu. Çalan müzik eşliğinde eğlenen öğrencilerimiz karne heyecanını eğlenceyle birleştirdi. Ödül töreninde, belgeler, madalyalar ve çeşitli hediyeler sahiplerini bulurken, öğretmenlerimiz başarılı öğrencilerimizi tebrik etti. Okul Müdürü Mustafa ÖZTÜRK şunları dile getirdi: "Okulumuz hem fiziki hem sosyal hem de başarı olarak her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu ilerlemede başta öğretmen arkadaşlarıma ve desteğini esirgemeyen tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum."

ÖDÜL TÖRENİ FOTOĞRAFLARI

KERMES FOTOĞRAFLARI