SAÜFEST KİTAP FESTİVALİ

SAÜFEST KİTAP FESTİVALİ

Bilim, Kitap, Sanat, Film, Spor ve Kariyer Festivali SAÜFEST'in ilk gün olduğu gibi ikinci gününde de öğrencilerimizle birlikte Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü'ndeydik.

12.05.2022 248

Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından sürdürülen proje etkinliklerinin de yer aldığı stantları gezen öğrencilerimiz hem bilgilendi hem eğlendiler. Erenler Belediye Başkanımız Sn. Fevzi Kılıç ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ayhan Ersoy'un okulumuzu ziyaret ederek dağıtmış olduğu kitap hediye çekleriyle gönüllerince kitap alışverişi yaptılar. Üniversite öğrenci topluluklarının tanıtımlarını yakından inceleyen öğrencilerimiz farklı ülke ve kültürler hakkında da bilgi sahibi olma fırsatı yakaladı. SAÜ Afrokarya Topluluğu'nun Afrika ülkeleri ve kültürü tanıtımı oldukça ilgi çekiciydi. SAÜ Genç Yeşilay Öğrenci Topluluğu'nda görevli abi ve ablalarının liderliğinde güzel havada çocuk oyunlarıyla eğlenen öğrencilerimiz güneşin tadını çıkardı, çimlerde oturdu, satın aldıkları kitapları inceledi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ebubekir Sıddık Savaşçı ile sohbet etme fırsatı da bulan öğrencilerimiz, hatıra fotoğrafı çektirip en değerli hazine kitaplar ve güzel anılarla okullarına döndü.

 

Erenler Belediye Başkanımız Sn. Fevzi Kılıç ve Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ayhan Ersoy'a hediye çekleri; İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ebubekir Sıddık Savaşçı'ya sıcak ilgisi ve sohbeti için teşekkür ederiz.  

FOTO