TEBRİKLER NESLİHAN GÜLLER ÇELİK

Çanakkale Zaferi'nin 107. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Erenler Belediyesi, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, SAGA (Sivil Aktivite Girişimcilik Ağı) ve Ada Outlet AVM iş birliği ile düzenlenen "Ölmeden Mezara Girenlerin Destanı Çanakkale!" konulu "Boyanı Al Gel Sen de Çiz" Canlı Performans Resim Yarışması'nda okulumuz 7. Sınıf öğrencisi Neslihan Güller Çelik, BİRİNCİ olmuş ve ailesiyle birlikte Çanakkale Gezisi ile ödüllendirilmiştir.

06.05.2022 89

Öğrencimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Havva Durası'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, SAGA (Sivil Aktivite Girişimcilik Ağı) ve tertip komitesine, jüri olarak görev yapan öğretmenlerimize, iş birliği ve misafirperverlikleri için Ada Outlet yönetimine, birbirinden güzel hediyeleri ve Çanakkale gezisi için Erenler Belediyesi nezdinde Belediye Başkanı Sayın Fevzi Kılıç'a teşekkürlerimizi sunarız.