Temel Dini Bilgiler Yarışması

22.04.2015 465

Kutlu doğum haftası münasebetiyle okulumuz 6.siniflar arasında düzenlediğimiz "Temel Dinî Bilgiler" bilgi yarışmasını AFA Kültür Merkezi´nde yaptık. Erenler Kaymakamı, Erenler Belediye Başkanı, Erenler Milli Eğitim Şube Müdürü ve velilerimizin de katılarak onurlandırdığı yarışmamız büyük bir çekişme içinde geçti ve birinciliği bir soru farkla 6-A sınıfı kazandı.
Okul Müdürümüz Mustafa Öztürk,  yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize ödüllerini takdim ederken yaptığı konuşmada Peygamber Efendimizi anlama ve onu örnek alma konusunda yaptıkları etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

FOTOĞRAFLAR