TEOG´DA DÖRT BRANŞTA BİRİCİYİZ

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay ÖZTEN tarafından ödüllerini aldılar.

21.01.2016 1441

İlçe Milli Eğitim tarafından ilçe TEOG birincileri, Okullardaki TEOG birincileri, sınıfların başarılı öğrencilerine ve öğretmenlerine ödüller verildi.

TEOG ilçe birincisi 120 sorunun 119 unu doğru cevaplayan okulumuz 8F öğrencilerinden Zeynep ŞAHİN olmuştur. Ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Koray Oktay ÖZTEN´den aldı.

Okulumuz İlçe TEOG sıralamasında  Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce ve İnkılap Tarihi ve Atatürkçülk branşları olam üzere dört branşta birinci oldu. Matematik Öğretmenimiz Emre YILMAZ, Fen Bilgisi Öğretmenimiz Elif AKSOY, İngilizce Öğretmenimiz Ayşegül ÖĞÜTCÜ ve İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi Öğretmenimiz İlker ÜNERLİ´ye ödüllleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Koray Oktay ÖZTEN tarafından verildi.

5E sınıfı öğrencisi Alper AVCI 5.Sınıfların birincisi ve sınıf öğretmeni Birsen ONAT,

6D sınıfı öğrencisi Batuhan ALTIN 6.Sınıfların birincisi ve sınıf öğretmeni Emre YILMAZ,

7A sınıfı öğrencisi Bünyat PAK 7.Sınıfların birincisi ve sınıf öğretmeni Elif AKSOY,

8F sınıf öğrencisi Zeynep ŞAHİN 8.sınıfların birincisi ve sınıf öğretmeni Kevser Kübra BOLAT ödüllerini ilçe milli eğitim şube müdürü Ayhan ERSOY´dan aldılar.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

FOTOĞRAFLAR: