Yunus Çiloğlu Ortaokulu

Vizyon: İNANIYORUZ Kİ… Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarınızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluştururlar. Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Öğrencilerimizin geleceği bizim de geleceğimizdir. İSTİYORUZ Kİ… Okulumuzda öğrenmenin yanı sıra eğitim ve sosyal becerilerde temel ihtiyaç kabul edilmeli. Okulumuzdaki her veli, öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın tanındığını bilmeli. Okulumuz da hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı.

Misyon: Biz, başarıyı hedefleyen; araştıran, sorgulayan ve özel yeteneklerini ön plana çıkaran; Sorumluluk alabilen özgün, yenilikçi, özgüveni olan ve teknolojiyi kullanabilen; Sağlam karakterli, sevgi ve hoşgörüyü benimsemiş; Vatanına, milletine ve değerlerine bağlı; Sosyal ve kültürel alanda aktif bireylerin yetiştiği ve bütün paydaşların mutlu olduğu bir okul için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Doğalgazlı kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0264 2414195

WEB - https://yunuscilogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DİLMEN MAH. 6018 SK. ALI DILMEN ILKOKULU BLOK NO 8 ERENLER / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Çarşamba Pazarı Caddesinde

Adres - DİLMEN MAH. 6018 SK. ALI DILMEN ILKOKULU BLOK NO 8 ERENLER / SAKARYA

Ulaşım Okulumuza şehir merkezinde her an minibüs, otobüs ile gelmek mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5km