AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI

"Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası" Erenler ilçe elemelerinde okulumuz 8. Sınıf öğrencisi Damla Ilgın Gençoğlu, kulami oyununda ilçe İKİNCİSİ olmuştur. Dereceye giren öğrencimiz başta olmak üzere katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

06.05.2022 123

"Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası" Erenler ilçe elemeleri Cadde54 AVM'de, Erenler Kaymakamı Sayın Günhan Yazar ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı; kulami, küre, mangala, pentago, q-bitz, reversi ve equilibrio kategorilerinde gerçekleşen turnuvayı ziyaret ederek öğrencilerimize başarılar dilediler. Zorlu mücadelelere sahne olan turnuva sonunda dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler ve katılım belgesi takdim edildi. Turnuvanın gerçekleştirilmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan Ersoy'a, öğrencilerimize, velilerimize, hakem heyetine, Cadde54 AVM yönetimine ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak olan Sayın Kaymakamımız ve Sayın İl Millî Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.