Öğrencilerimiz Macera Park´ta

Öğrencilerimiz Macera Park´ta

Öğrencilerimiz Sakarya Büyükşehir Belediyesi´nin hayata geçirdiği Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı´nda adrenalin dolu anlar yaşadı. Hem özgüvenlerini tazeleyen hem de korkularını yenen öğrencilerimiz eğitim sonunda sertifikalarını alarak ayrıldılar.

19.04.2015 1956

Yenikent Şehir Ormanı´ndaki merkezde inşaatı tamamlanan ve alanında deneyimli eğitmenler gözetiminde eğitimlerin verildiği projede, öğrenciler el becerilerini göstererek bir süre kendi t-shirtlerini tasarladılar. Duvara tırmanma deneyimini yaşayarak yükseklik korkusunu atan öğrenciler daha sonra farklı parkurların olduğu direkler üzerindeki bölümde tırmanma kulesi, ağaç kulesi, çoklu yürüme parkuru, dev merdiven, ağaç basamak gibi birçok bölümden başarıyla geçtiler. Zaman zaman zorlanan öğrencilere arkadaşları yardım etti. Özgüven, başarma, kendini tanıma duygusuyla heyecanlı anlar yaşayan öğrencilerimiz, eğitmenlerden çeşitli güvenlik ekipmanlarını yakından tanıyarak ne işe yaradıkları konusunda da teknik bilgi alarak gün sonunda sertifikalarıyla ayrıldılar. Öğrencilere Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aykut Atam ve İngilizce Öğretmeni Metin ÇAKMAK eşlik etti ve şunları söylediler: "Etkinlik sırasında öğrencilerimiz çok eğlendi ve oldukça etkili bir proje. Çocukların asla unutamayacakları bir deneyim oldu."
Projede emeği geçen Sakarya Büyükşehir Belediyesi´ne ve merkezde görev yapan değerli eğitmenlere ve yönetime teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

FOTOĞRAFLAR