OKUL ORYANTİRİNG TAKIMIMIZ

Okul Oryantiring Takımımız ve oryantiring sporcularımız; 28 Şubat 2022 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce Adapazarı Kentpark'ta gerçekleştirilen okul sporları "Oryantiring İl Birinciliği" müsabakalarında elde ettikleri; ▪Yıldız Erkekler İl Birinciliği ▪Küçük Erkekler İl Birinciliği ▪Küçük Kızlar Ferdî İl Birinciliği ▪Yıldız Erkekler Ferdî İl Birinciliği ▪Küçük Erkekler Ferdî İl Birinciliği dereceleriyle, 23 Mart 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan grup yarışmalarında ilimizi temsil etmek üzere bugün sabah saatlerinde Çanakkale'ye vardılar. Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Çiğdem Kotan ve Mehmet Akova ile Okul İdarecimiz Zehra Filik rehberliğinde katılacakları grup müsabakalarında tüm sporcu öğrencilerimize gönülden başarılar dileriz.

06.05.2022 180