Okulumuz  Mezunlarına Rüya Gibi Balo

Okulumuz Mezunlarına Rüya Gibi Balo

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri, kendileri için düzenlenen rüya gibi bir baloda mezuniyet sevinci yaşayarak okullarına veda etti.

06.06.2015 1142

Okulumuz 8.Sınıf öğrencileri Serdivan´daki Bahçe Saray Düğün Salonunda düzenlenen rüya gibi baloyla mezuniyet sevinci yaşadılar. Düzenlenen baloya okulumuz müdürü Mustafa ÖZTÜRK ve eşi, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Birsen ONAT ve Aykut ATAM, Matematik Öğretmenimiz Emre ARICIOĞLU, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çiğdem Kotan, İngilizce Öğretmenimiz Metin ÇAKMAK, Türkçe Öğretmenimiz Lale BOZBAŞ, Müzik Öğretmenimiz Aslıhan TERZİ ve okulumuzun herşeyleri İsa SİPAHİ ve Nesrin TUNÇAL da katıldılar. Öğretmenleriyle birlikte yemek yiyen öğrenciler daha sonra okulumuz  müdürü Mustafa ÖZTÜRK veda konuşması için sahneye çıkmasyla geceye devam edildi. Veda konuşmasında:

"Hayatta bir kez 14 yaşında olunur. Bir kez ortaokul bitirilir. Oysa önümüzde çok fırsat vardır, birçok kapı bizim için aralanmıştır. Yalnızca kapıyı ittirmektir yapacağımız şey. İşte sizler bu kapıyı ittirme aşamasındasınız. Sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim: o kapıların yüzünüze kapanmasına asla fırsat vermeyin! Çalışın, çabalayın, hakkınızı kimseye yedirmeyin, gerekirse çıldırırcasına haykırın, ama asla iyilikten kopmayın. Hayatta bağlanacağınız şeylerin yanına mutlaka iyiliği de ekleyin.  Eklemekle kalmayın iyiliği içinizde, kalbinizde yaşatın hep. Bir de şunu unutmayın; emek verilmeden kazanılmaz. Sizleri iyi bir gelecekte görmek, hepimizi mutlu edecektir. Yolunuz açık olsun!"

Öğrenci ve öğretmenler duygulu anlar yaşarken mezuniyet pastasının kesilmesine geçildi ve daha sonra 8. sınıf öğrencilerimiz geç saatlere kadar öğretmenleriyle birlikte eğlendi.

 

Fotoğraflar

 

 

Videolar